Efterårsophold 20%

Efterårsferie med fordele: Spar 20% i Uge 42

Efteråret er over os med sit farvestrålende løvfald, og vi vil gerne invitere dig til at fejre sæsonen med os. Forestil dig et ophold, hvor du bliver forkælet fra morgen til aften.

Hvis du booker dit ophold i uge 42 og bruger kampagnekoden "løvfald", får du hele 20% rabat på prisen!

Hvorfor skal du vælge at holde din efterårsferie hos os? Tja, lad os male et billede for dig: Forestil dig at vågne op i rolige, naturskønne omgivelser. Dine måltider vil være hjemmelavede lækkerier med et stærkt fokus på økologi og råvarer fra lokalområdet. Og vi serverer ikke kun mad, men også et smil, humor og en ægte følelse af at være velkommen.

Efter en lang dag med dejlige ture langs stranden, hvor fødderne måske bliver en smule trætte, står vi klar til at give dig et varmt og afslappende fodbad. Og hvis du er i humør for lidt venskabeligt spil og konkurrence, så kan du spille et af vores mange brætspil, mens ilden knitrer i pejsen og vi serverer frisk kaffe og hjemmebagt kage.

Og når dagen er omme? Du kan forvente en rolig og behagelig nattesøvn på dit værelse, hvor roen sænker sig.

Men inden du smutter, et sidste tip: Glem ikke at tilmelde dig vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder og tilbud direkte i din indbakke!

DEL