Her på siden finder du alt information om GÅ-BIKSEN

Hvad er det?

GÅ-BIKSEN takker af for denne gang – indtil videre.
Sidste weekend er d. 17.-18. april. 

GÅ-BIKSEN er ment som en biks hvor du kan købe lidt forfriskninger til din gåtur rundt om Gl. Brydegaard som byder på skov, strand, eng og marker.

Vi kan tilbyde en lækker GÅ-GRIS, GÅ-BRUNNER, GÅ-KAFF’ m.m. Og så kan vi tilbyde jer mega smuk natur som får tankerne langt væk fra pressemøde og smittetal. 

Hvad kan du få i GÅ-BIKSEN?

Ofte stillede spørgsmål

 “Har I toiletfaciliteter”
SVAR: Ja.

“Har I kaff’latté?”
SVAR: Nej. Men vi har lunet mælk vi skummer op, mmm.

“Kan man få vegetar, glutenfri, laktosefri osv.”
SVAR: Vi kan ikke love noget,
spørg gerne eller tjek menuen.

“Kan man få andet end det på kortet”
SVAR: Ja, en gratis frisk gåtur på feddet.

“Hvor skal jeg gå hen?”
SVAR: I naturen. Du kan evt. få et kort af os i biksen.

“Hvad gør jeg med skrald?”
SVAR: Hjælp os, smid det helst i en skraldespand. 

Historien bag

GÅ-BIKSEN opstod lidt efter vi var kommet os over chokket af Mette-mors nedlukning af Danmark i marts under Coronakrisen. Alle medarbejdere på Gl. Brydegaard blev fyret, virksomheden faldt lige imellem 2 stole mht. hjælpepakkerne. Vi holdte et krisemøde under åben himmel, på behørig afstand. Rasmus skrev GÅ-BIKSEN på en lap papir.

SÅ! I desperation opstod SERVICE-FORLÆNGEREN, GÅ-BRUNNER, GÅ-GRIS og alle mulige andre fjollede tiltag. Vi ville ikke lave take-away som alle andre, de gjorde de jo så godt. Vi tænkte at vi måtte få fynboerne op ad sofaen, væk fra pressemøder og ud i det skønne fynske forårsvejr. Det må man sige lykkedes. Henover 8 åbningsdage, i påsken og efterfølgende weekender, solgte vi over 1000 GÅ-BRUNNERE og da vi udvidede sortimentet med GÅ-GRIS’en blev den så populær at den var udsolgt indenfor de første 2-3 timer de første dage vi havde den på menuen. Vi havnede også ligepludselig på TV2 Fyn, og i Fyens Stifttidende og mange gæster likede løs på de sociale medier. Vi var overrumplede, adrenalinen kørte derud af og det var en SAND FORNØJELSE at betjene alle de glade vandrefriske fynboere – som alle var søde og roste os for initiativet. Tiden gik, erfaringerne, omsætningen og arbejdstimerne voksede. På intet tidspunkt gjorde vi det her for at tjene penge, men ville det være et plaster på såret ville det være fint. Vi gjorde det ligeså meget for at holde gang i bålet, få ordet ud om Gl. Brydegaard og booste humøret blandt nabo’er, medarbejdere og fynboer. Ja, og så fordi vi ikke kunne lade være.

 

Ring til os

64 77 14 75

08:00 - 18:00 / man-lør
08:00 - 16:00 / søn

Kontakt os

Kom med i klubben

Få nys om kommende arrangementer og dejlige tilbud. Vi dukker op i din indbakke max én gang månedligt.

___noise___ 1000