Hotel & Restaurationsbranchens største udfordring

 

Inden for hotel- og restaurationsbranchen er der en meget stor, fælles udfordring; at finde og fastholde de bedste medarbejdere! Vi er sikre på, det samme gælder inden for mange andre brancher.

På Gl. Brydegaard er vores personale et af vores aller vigtigste “aktiver”. Vi er et lille, personligt hotel, restaurant og konferencecenter, og vi kommer meget tæt på vores gæster. Derfor er det vigtigt, vi alle har de samme værdier og passion for det, vi laver. Vi er, om man vil, en sammenknyttet lille familie!

Der hvor det har været den største udfordring for os at finde personale gennem tiden, har været i køkkenet. Vi ansætter kun kokke som går op i, og nyder, at lave den bedste mad af rene, naturlige råvarer. Der skal “kæles” for hver ret, der laves og ambitionen om altid at gøre det lidt bedre, er meget vigtig. Vores tone i køkkenet (og på hele gl. Brydegaard) er dog meget afslappet og hjemlig. Vi værdsætter vores kokke og medarbejdere, og tager dem ind som en del af familien.

Nu tænker du sikkert at det lyder som et fantastisk job – hjemligt og med plads til at udvikle sig. Og det er lige præcis det, det er! Alligevel har det af og til været svært for os at finde kokke. Først og fremmest fordi vi naturligvis går efter de bedste, som virkelig kan lide at kokkerere, og ikke bare ser det som et arbejde, men især også fordi Gl. Brydegaard ligger 40 km fra Odense, hvor hovedparten af potentielle medarbejdere bor. Vi danskere, og måske mere udbredt for Fynboere, er ikke vilde med at pendle, da vi er vant til at alt ligger inden for meget kort afstand. Og har man ikke egen bil, ja så tager det naturligvis en smule længere..

Vi har dog pt. nogle super dygtige kokke, som elsker at arbejde på en afslappet, men stadig udfordrende arbejdsplads i skønne omgivelser. Martin, Emil, Åby og Frodi vil du kunne møde hvis du kommer til aftensmad, deltager i et kursus eller er på et afslappende weekendophold. Vi er sikre på, du vil kunne møde dem i mange år fremover – vi er nemlig glade for vores medarbejdere og som et familiemedlem vil de altid være en del af os!

Sidst, men ikke mindst, vil vi dele denne gode artikel med jer, der afslører 6 ledelsesredskaber, som rent faktisk motiverer mere end løn. Vi giver helt ret – løn er naturligvis en vigtig del af et job, men det at føle sig værdsat, have frihed under ansvar og føle sig som en del af sit arbejde er vigtigere endnu. Læs artiklen her.

Ring til os

64 77 14 75

08:00 - 18:00 / man-lør
08:00 - 16:00 / søn

Kontakt os

Kom med i klubben

Få nys om kommende arrangementer og dejlige tilbud. Vi dukker op i din indbakke max én gang månedligt.