Går du ofte fra et møde med en tom følelse?

– Og måske endda endnu mere forvirret end før?

Rolig nu, du er ikke alene.

Kunne det ikke være lidt fedt at gå fra jeres næste møde fuld af motivation og en indre stemme der bare siger “Av for den, det var et godt møde!”

 Bonderøvene her fra sydvestfyn er her for dig – vi kan hjælpe dig med en meget simpel metode.

Indrømmet, her på Gl. Brydegaard er vi faktisk selv i udviklingsstadiet,
men vi øver os!

Hvis I ligesom os har svært ved det med de møder, så må I hjertens gerne stjæle vores trick – det er pokkers simpelt og effektivt!

– Tricket er simpelt!

-> Lad være med at være effektiv!

Ja, du læste rigtigt.

I skal ikke multitaske til møder!

I hvert fald ikke i en sådan grad at mødet kører fuldstændig af sporet.
I skal være tilstede. Kig hinanden i øjnene, det er ikke farligt.

Hold lige godt fast, så simpelt er det: Køb en kasse eller en kurv på spotvare hylden i netto eller endnu bedre byg den selv.

Skriv så med en stor fed permanent tusch på en post-it:
“Mobilkassen”

I kassen ligger I så jeres iPhones, iPads, iMacs, earpods, androids, bilnøgler, 47″ samsung tv og gud fri mig vel for alle de dimsedutter – ja, alt hvad der kan lede jeres tanker hen på andet end det mødet drejer sig om!

.. Og så går I til møde!

Oplægsholder har selvfølgelig retten til at have en computer med til at præsentere på.

Måske føler I jer nøgne for en stund, frygt ej, I vil pludselig føle en nostalgisk træng til at tegne og skrive krudseduller på blokken foran jer. 

Ja, I skal have en blok hver især! Det er nemlig vigtigt at I fordre et frit tankeflow med tæt på nul millisekunders delay fra tanke til krudsedulle

“Jamen, så kan vi jo ikke lige google ditten og datten.”

 

Bevares, I har jo stadig oplægsholderens computer. Ser du, der er ligepludselig meget længere vej til en googlesøgning når I kun har én computer at gøre godt med, og derfor vil det automatisk skærpe fokus da det nu er en fællesindsats. Chancerne for at mødet kører af sporet er nu indskrænket.

Kan I mærke det?

Så simpelt var det at få et meningsfyldt møde. Tilliden til kollegaen voksede lige 6 point og desuden fik chefen 4 point på empati kontoen.

Havde du siddet med din mobil og computer under mødet havde du formentlig i langt mindre grad fornemmet de små menneskelige bånd der blev skabt igennem mødet. Ja, så kunne du måske kun tildele dig selv et par point for dine evner til at tjekke mails samtidig med at du lyttede med et halvt øre.

Sluk så den mobil min ven!

 

Har du mod på mere, så brug 3 minutter af dit liv på at se nedenstående video, vi lover at du vil takke dig selv for investeringen. Vi er selv meget inspireret af Simon Sinek her på gården.

 
Jeg er IT Vicevært her på Gl. Brydegaard, og jeg har noget vi to vi skal have en snak om.

Jeg har altid gjort lidt nar ad bloggere og må erkende, at jeg selv er faldet i fælden nu. Pokkers! Dog er mit budskab ikke avocadomadder og kirsebærtræer i fuld flor, mit budskab er det modsatte. Sluk den digitale avocadomad og smag på den istedet. Lad være med at sende et billede af din avocadomad til din partner, I bliver syge af det.

Vi skal sgu have lidt mere menneskelig empati, tillid, nærvær og hygge. Her i Danmark er vi internationalt kendt for vores særlige evne til at hygge os, lad ikke det blive glemt. På vegne af hele personalestaben her på Gl. Brydegaard er vores budskab her i klummen simpel: Spil noget mere yatzy med dine nærmeste relationer og simplificér, sluk og slet forstyrrelserne  på din mobiltelefon.

Vi er sgu ude på et sidespor venner og der kommer til at gå nogle år før teknologien bliver en forlænget arm, frem for en stressfaktor. 

Her i klummen brokker vi os desværre en del, men vi kommer også med konkrete og håndgribelige tips og tricks til en mindre stressfuld hverdag.

Tak for jeres tid.
Rasmus
IT Vicevært
og
Blogger Klummeskribent

Online booking

Ankomst
Ændre dato
Afrejse
Ændre dato
BOOK NU