Sådan får du dit livs bryllup

 

I lørdags havde vi bryllup her på Gl. Brydegaard – 90 gæster var med til at fejre årets mest fantastiske bryllup. Det blev til en helt særlig en af slagsen, og noget hverken vi eller brudeparret og gæsterne vil glemme!

For os er et bryllup en af de største oplevelser man kan have gennem livet, og derfor satte vi alt ind på at gøre dette til årets bryllup, da parret bookede deres store dag til at blive fejret hos os. I dette blogindlæg vil vi give Jer vores tips til  drømmebrylluppet, en dag, I altid vil mindes.

Vælger I selv at arrangere det hele, kan det være en rigtig god ide at lave en tidslinje, så I ved hvor I skal starte og slutte.

Følg f.eks. disse punkter;

1. Find ud af hvor I vil giftes – kirke, park, strand, udlandet eller måske Gl. Brydegaard?

2. Overvej de økonomiske rammer og hvor meget jeres budget er. Selvom det er en fest for livet, skal det naturligvis ikke ruinere jer.

3. Tag kontakt til stedet hvor I vil giftes og / eller holde selve festen og få booket i god tid. Hør, hvad de tilbyder i forbindelse med at arrangere den store dag.

4. Sørg for at invitere gæsterne så snart I har fastsat en dato.

5. Tag på brudekjole-indkøb i god tid. Nogle gange vil der endda være lagerudsalg, så du kan være heldig at få drømme-kjolen til en super pris! Det handler altid om at være ude i god tid.

6. Alt efter hvor I har besluttet jer for at holde festen, kan der være ting som lokaler, borddækning, pynt, musik, mad, underholdning, bryllupskage osv. som I skal overveje.

Planlægning

Når en bryllupsfest skal arrangeres, er der utrolig megen planlægning. På Gl. Brydegaard er vi så heldige at have Connie og Caroline til at planlægge bryllupper. Caroline og Connie er begge blæksprutter, som er god til at have mange bolde i luften. Og så er de knaldgode til planlægning – de er vores helt utroligt dygtige wedding planners!

Derfor er I sikre på at have jeres egen personlige wedding planner hvis I holder fest et sted som på Gl. Brydegaard. Derudover ved vi af erfaring, at en bryllupsfest med inkluderet overnatning for gæsterne er en stor del af opskriften på et vellykket bryllup. Feriestemningen og det at slippe for at skulle tænke på hvem der skal køre hjem, er uvurderlig.

Oveni det betyder rammerne for en bryllupsfest og personalet mindst halvdelen, hvis ikke mere. Smuk natur, skønne lokaler og mulighed for at komme uden døre langt væk fra støj og larm, er med til at give en unik og stressfri bryllupsdag.

Her er vores favorit “bryllups-cocktail”;

Lækker bryllupskage i haven, velkomstdrink under New Zealandske sejl i gården, middag i havestuen, skøn levende musik og dans, drinks og natmad i vores skønne tipier. Al mad er naturligvis lavet helt fra bunden af vores dygtige kokke, som sammensætter en menu efter årstidens mulige råvarer. Derudover det allerbedste personale og service, man overhovedet kan forestille sig. Og sidst, men ikke mindst – på hovedet i seng når det passer hver enkelt gæst.

Er du blevet nysgerrig for at høre mere om muligheden for at fejre din helt særlige dag på Gl. Brydegaard, kan du se mere her om hvad vi tilbyder.

Få ro i maven..

  Dejlig vin

  Dygtige tjenere

  Glade kokke

  Skøn natur

  Dejlig mad

 

Ring til os

64 77 14 75

08:00 - 18:00 / man-lør
08:00 - 16:00 / søn

Kontakt os

Kom med i klubben

Få nys om kommende arrangementer og dejlige tilbud. Vi dukker op i din indbakke max én gang månedligt.