Gl. Brydegaard og miljøet

Nogle gange går man rundt og tror at man gør det helt rigtige. Og hvis det ikke lige er fordi, der er en, der gør opmærksom på noget andet, så ……….

Vi har netop ansat Rasmus. Rasmus er vores bl.a. nye IT-ansvarlige.

Her på Gl. Brydegaard prøver vi at være så miljøbevidste som muligt, og derfor besluttede vi os for at lave et miljøvenligt tiltag i huset for ca. 1 år siden. Vi droppede simpelthen set alle levende lys og indførte LED-lys over hele linjen. Det var rigtig smart, syntes vi, men så var det jo lige at Rasmus dukkede op på Gl. Brydegaard. Og da Rasmus er en rigtig tænker, så lavede han et hurtigt regnestykke. Og så var det vi blev lidt klogere.

Selvom vi jo har gjort noget rigtig godt for indeklimaet og miljøet ved at indføre LED-lys, så viste Rasmus’ regnestykke, at vores forbrug af batterier var gået lidt over gevind. Det vidste vi faktisk godt, men vi havde ikke lige tænkt nærmere over det. Men det gjorde Rasmus.

Enden på det hele er nu blevet, at vi, efter at Rasmus har lavet et ret stort researcharbejde, nu har indført genopladelige batterier på Gl. Brydegaard. Og vi har købt de bedste på markedet. De var bestemt ikke de billigste, men vigtigst for os var også, at batterierne kan oplades mange gange og holder strøm længe.

Hvis du vil vide mere om vores genopladelige batterier, kan du læse mere lige her:

http://www.panasonic-eneloop.eu/da/produkter

Gl. Brydegaard – nu endnu mere miljøvenligt – for din og vores skyld

//Jeanne

 

DSC_0412

Online booking

Ankomst
Ændre dato
Afrejse
Ændre dato
BOOK NU