Mens aftenen folder sig ud, sikrer vi, at dit glas aldrig står tomt. Vi skænker udsøgte vine, sammen med en skøn middag.

Vin: Fordi ingen stor historie startede med en salat.

Omgivet af januars hyggelige mørke, står vi klar med velkomstbobler og en aften fuld af vinoplevelser. Alt du behøver, er at medbringe en ven med smag for det gode liv.

Kan du forestille dig en bedre måde at tilbringe en vinteraften på end med fascinerende vinfortællinger, udsøgte dråber, og en fortryllende 3-retters menu? Vi lover dig en oplevelse, der varmer i kulden.

Lad Carsten Rødsgaard Hansen fra Kjær & Sommerfeldt lede dig igennem en verden af vine, mens vores dygtige kokke forkæler dine smagsløg med en menu, der matcher vinene til perfektion.

AFTENS MENU

▪ Røget helleflynder – grapefrugt og fennikelsalat – ørredrogn

Vin: Slovenske Roots Furmint & Bourgogne Blanc fra Clos Du Moulin Aux Moines

▪ Braiseret vildsvin – polenta – rosenkål – tyttebær – vildt sauce

Vin: Saumur Champigny Rouge - Les Bas & Clos Henri Pinot Noir fra New Zealand

▪ Brunsvigervaffel – karamelliserede hasselnødder - kardemomme is – indkogt kanelæble

Vin: Tokaji Late Harvest fra Ungarn

26. Januar 2024 kl. 18.00

3-retters middag, bobler og vinsmagning med

Carsten Rødsgaard Hansen fra Kjær & Sommerfeldt

595 KR.

Køb billet her