bryllupslokaler med overnatning fyn

Fest & Vielse på Gården?

På Gl. Brydegaard tilbyder vi både vielse, reception og fest her på den hyggelige firelængede gård. Vi har kun én gang haft regnvejr til et bryllupsarrangement.

Vi dækker op!

Det eneste I skal sørge for, er at se godt ud … Vi har styr på det der trækker tænder ud og efterlader de sjove detaljer til jer.

Vi er fleksible og vil selvfølgelig gøre alt for at I får en dejlig dag hvor nærværet og kærligheden får lov at blomstre for fulde gardiner.

Vi er store tilhænger af et bord dekoreret med blomster efter sæson – og hvad Aksels eng lige kan byde ind med. Og ja, vi har hvide duge, men spørger du os synes vi det rå træ-look passer bedst til omgivelserne.

få et tilbud

omgivelserne er helt unikke

.. ligger lige i baghaven. Sammen med stranden kan I her få de flotteste billeder med meget naturskønne scenarier.

.. står roligt i haven og indbyder til intim brudevals under åben himmel. Med lys i træerne og kig til stjernerne ryger brudevalsen under pæretræerne ikke sådan lige i glemmebogen.

få et tilbud

Personligt, skønt og hyggeligt.

.. omgivelserne, maden og personalet

Vi ser tilbage på vores bryllup med varme minder. De skønne omgivelser, den smagfulde lækre mad, den hyggelige atmosfære og det hjælpsomme personale spillede en stor rolle for vores oplevelse.

Mange af vores gæster har fremhævet, hvor hyggeligt det var at ankomme til Gl. Brydegaard, og at områderne der dannede rammerne for vores bryllup (stranden, festsalen og den idylliske have) så uformelle ud, men stadig festlige og stilfulde.

Personalet på Gl. Brydegaard tog sig af det hele, og sørgede for at vores dag blev uforglemmelig og uden slinger i valsen. Det endte med at blive præcis den atmosfære og det bryllup som vi havde gået og drømt om. Tak for det!

Marijn & Sabine

Idyllisk, varmt og fantastisk.

.. trygge hænder, bryllupskage og smuk natur

Vi fejrede vores bryllupsdag på Gl. Brydegaard og havde en fantastisk dag fra vielse til fest. Lige fra booking for 1 år siden til selve bryllupsdagen, følte vi os i trygge hænder og oplevede kun et imødekommende, serviceminded og professionelt personale.

Bryllupskagen, maden og drikkevarerne var helt i top. Dertil er omgivelserne de mest fantastiske og idylliske, med kun en kort gåtur til vandet og en smuk have og terrasse på selve stedet.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger af Gl. Brydegaard. Uden tvivl en perle, hvis man ønsker at holde sit livs fest.

Dorte & Daniel

kontakt

Vi glæder os til at høre fra dig