RESTAURANT

“Vores køkken ønsker at inspirere, udfordre og glæde dine sanser med mad som vi mener afspejler Gl. Brydegaard og lokalområdets råvarer. Vores charmerende tjenere pirrer dit humør med dejlige vine og fynske røverhistorier. I kan vælge alt mellem 1 og 5 retter. I bestemmer selv rækkefølgen.”

Emil, Køkkenchef

Besøg vores dejlige restaurant på Sydvestfyn.

Autentisk mad I køkkenet på Gl. Brydegaard bager, sylter og braser vi selv.  Maden er lavet helt fra bunden og årstidernes friske råvarer er et ”must”.

Vi serverer ærlig mad, og vi har fokus på lokale råvarer og økologi.

Vores dygtige kokke sammensætter dagens menu og er vejrguderne med os, dækker vi op på terrassen. Er stemningen til det tænder vi op i vores bålfade, finder rensdyrskindene frem ved skumringstid, så du kan sidde lunt og godt i tusmørket mens du nyder oplevelsen og maden fra vores gode køkken.  

AFTEN MENU +


Månedens grønne ret
: Spæd forårssalat, sukkerærter, radiser, løg, svampe, brødflager, mayo

Månedens oste: 4 forskellige danske oste, sød sylte, oliven, nødder, brød og knæk

Mandag

  • Hønseæg, laks, karse og mayonnaise
  • Bagt persillerod, stegt broccoli, rå broccoli, kryddersmør, svinekotelet
  • Chokoladefondant m. hvid chokolade center, vaniljeis og chokolade twill

Tirsdag

  • Rejer, salat, agurker, radiser og dressing
  • Små kartofler vendt i urtersmør, forårsløg, syltede løg, løgpuré og rosastegt oksetyksteg
  • Chokoladefondant m. hvid chokolade center, vaniljeis og chokolade twill

Onsdag

  • Syltede rødløg, rimmet agurk, luftig brændenælde-vinaigrette, oksecarpaccio, rugbrødscroutoner og brøndkarse
  • Glaseret gulerødder, stegt- og rå spidskål, lammekølle og skilt sauce
  • 2 farvet is med nøddebund- og top, chokolade, vanilje, syltet rabarber og syre

Torsdag

  • Hønseæg, laks, karse og mayonnaise
  • Bagt persillerod, stegt broccoli, rå broccoli, kryddersmør, svinekotelet
  • Chokoladefondant m. hvid chokolade center, vaniljeis og chokolade twill

Fredag

  • Lukket // Selskab

Lørdag

  • Lukket // Selskab

Søndag

  • Lukket // Selskab
PRISER +


1 RET: 250 KR

2 RETTER: 300 KR

3 RETTER: 350 KR

4 RETTER: 400 KR

FROKOST: 185 KR

ÅBNINGSTIDER +


ALLE DAGE 12:30 – 21:00

 

ANMELDELSER +

“Maden var uovertruffen. Stor ros til kokken. Han forstår virkelig at få det bedste ud af råvarerne, og ikke mindst at afstemme smagsindtrykkene til det yderste. Jeg kan rigtig godt lide den enkelthed retterne umiddelbart har, og de overraskelser der opstår når man får smagt på dem.”

Marc Roar Hintze

Se anmeldelser fra madanmeldere:

★★★★★
FYENS.DK

FYENS.DK 2013

FYENS.DK 2011

FYENS.DK 2008

Frokost el. aften?

6 + 10 =

FIND OS HER

 

Gl. Brydegaard

ADRESSE

Gl. Brydegaard
Helnæsvej 4, 5683 Hårby

Tlf: 64 77 14 75
Mob: 24 92 88 47

info@gammelbrydegaard.dk

CVR: 29 27 18 79

ÅBNINGSTIDER

Restaurant

Alle dage fra kl. 12.30-21.00

Reception

Mandag - Søndag kl. 8.00-20.00

 

KONTAKT OS

Privatperson / Erhverv?

12 + 4 =