RESTAURANT

“Vores køkken ønsker at inspirere, udfordre og glæde dine sanser med mad som vi mener afspejler Gl. Brydegaard og lokalområdets råvarer. Vores charmerende tjenere pirrer dit humør med dejlige vine og fynske røverhistorier. I kan vælge alt mellem 1 og 5 retter. I bestemmer selv rækkefølgen.”

Emil, Køkkenchef

Besøg vores dejlige restaurant på Sydvestfyn.

Autentisk mad I køkkenet på Gl. Brydegaard bager, sylter og braser vi selv.  Maden er lavet helt fra bunden og årstidernes friske råvarer er et ”must”.

Vi serverer ærlig mad, og vi har fokus på lokale råvarer og økologi.

 

Vores dygtige kokke sammensætter dagens menu og er vejrguderne med os, dækker vi op på terrassen. Er stemningen til det tænder vi op i vores bålfade, finder rensdyrskindene frem ved skumringstid, så du kan sidde lunt og godt i tusmørket mens du nyder oplevelsen og maden fra vores gode køkken.  

AFTEN MENU +


1 RET: 250 KR

2 RETTER: 300 KR

3 RETTER: 350 KR

4 RETTER: 400 KR


Månedens grønne mellemret
: Ratatouille á tomat, squash, pure hvidløg, løg og tørret løg drys

Månedens oste: 4 forskellige danske oste, sød sylte, oliven, nødder, brød og knæk

Mandag

  • Svampebouillon, svamperavioli, syltet svampe og persille
  • Rosa stegt lam m. glaserede beder, røget bagte gule beder, syltede beder, krydret græskarpure
  • Hvid chokoladefromage, bær, gele, bærsorbet, kage

Tirsdag

  • Skindstegt fisk, jordskokkepúre, bagte jordskokker og jordskokkechips
  • Rosa stegt lam m. glaserede beder, røget bagte gule beder, syltede beder, krydret græskarpure
  • Syltede blommer, vaniljeis, ølsirup og rå blommer

Onsdag

  • Strandkrabbe bisque, confiteret æggeblomme, porrefritter og porre
  • Rosa stegt oksekød m. persillerodspúre med citronsalat, bagt persillerod, stegte svampe og sauce
  • Hvid chokoladefromage, bær, gele, bærsorbet, kage

Torsdag

  • Svampebouillon, svamperavioli, syltet svampe og persille
  • Farseret kyllingelår m. majs, cremet polenta m. høost, stegt spidskål og ostesauce
  • Syltede blommer, vaniljeis, ølsirup og rå blommer

Fredag

  • Skindstegt fisk, jordskokkepúre, bagte jordskokker og jordskokkechips
  • Rosa stegt oksekød m. persillerodspúre med citronsalat, bagt persillerod, stegte svampe og sauce
  • Hvid chokoladefromage, bær, gele, bærsorbet, kage

Lørdag

  • Alt optaget

Søndag

  • Alt optaget
ÅBNINGSTIDER +


ALLE DAGE 12:30 – 21:00

ANMELDELSER +
“Maden var uovertruffen. Stor ros til kokken. Han forstår virkelig at få det bedste ud af råvarerne, og ikke mindst at afstemme smagsindtrykkene til det yderste. Jeg kan rigtig godt lide den enkelthed retterne umiddelbart har, og de overraskelser der opstår når man får smagt på dem.”

Marc Roar Hintze

 

Se anmeldelser fra madanmeldere:

★★★★★
FYENS.DK

FYENS.DK 2013

FYENS.DK 2011

FYENS.DK 2008

BOOK BORD

Frokost el. aften?

3 + 14 =

FIND OS HER

 

Gl. Brydegaard

ADRESSE

Gl. Brydegaard
Helnæsvej 4, 5683 Hårby

0045 64 77 14 75

info@gammelbrydegaard.dk

CVR: 29 27 18 79

ÅBNINGSTIDER

Restaurant

Alle dage fra kl. 12.30-21.00

Reception

Mandag - Søndag
kl. 8.00-18.00

 

KONTAKT OS

Privatperson / Erhverv?

3 + 3 =

SAMARBEJDSPARTNERE

 

Online booking

Ankomst
Ændre dato
Afrejse
Ændre dato
BOOK NU