Bedste restaurant Sydfyn

Gårdens køkken byder ind med fantastisk mad, nede på jorden

Maden her på gården er med afsæt i årstidens gaver
og kokkenes frække idéer

Søger du en god restaurant på Fyn der laver ærlig mad? Gl. Brydegaards køkken byder på lokale og økologiske kokke… hov, råvarer, som fisk fra danske farvande og æbler fra John i Ebberup! Kokkene brillerer, når de forvandler råvarerne til fantastiske og fantasifulde måltider, der nydes med udsigt til gårdens naturskønne omgivelser. Tjenerne er dygtige, muntre og har altid en røverhistorie i ærmet. Besøg Gl. Brydegaards restaurant ved Helnæs mellem Assens og Fåborg og få en madoplevelse, du sent vil glemme.

FROKOST
Køkkenet har åbent mandag-lørdag 12-15

Søndag (ring 64771475 – for åbningstider efterår & vinter)

GÅRDENS TALLERKEN
INSPIRERET AF SÆSONENS RÅVARER OG KOKKENS HUMØR
225 KR.

GÅRDENS RET TIL BØRN
RØDSPÆTTE – KARTOFLER
135 KR.

DAGENS KAGE
50 KR.

Kaffe og kage serveres indtil kl. 17

 

AFTENKORT
Køkkenet har åbent mandag-lørdag 18-21
Søndag (ring 64771475 – for åbningstider efterår & vinter)

Vi anbefaler at man vælger 3-5 retter

FORRET
JOMFRU HUMMER – CHIPS – URTER

LAKS – RØDBEDE MAYONNAISE – SPINAT

RISOTTO – SVAMPE – RØDBEDE

POLENTA – GRØNT – PEBERFRUGT

HOVEDRET
AND – SVESKER – SAUCE MYSTERI

GRISSEBASSE – PASTINAK – SELLERI

DESSERT
VARIATION AF RISALAMANDE

HELAFTENS MENU

KOM IGENNEM ALT HVAD KØKKENET HAR AT BYDE PÅ & FÅ DEN FULDE OPLEVELSE AF GL. BRYDEGAARDS KØKKENMAGI 

995 KR.

TILKØB
GÅRDENS SNACK 50 KR.

TILKØB
GÅRDENS OSTEBORD M. NORDISKE OSTE 149 KR.

1 RET              250 KR.
2 RETTER        325 KR.
3 RETTER        400 KR.
4 RETTER        475 KR.  

BØRN U/12 ÅR FÅR -30% PÅ AFTENRETTER   – GÆLDER IKKE GÅRDENS RET TIL BØRN

JULEFROKOST

Traditionel med et twist

Serveres ved bordet / 375 kr. pr. person

✽ Hjemmelavet karrysild med kapers og rødløg
✽ Hjemmesyltet sild med løg og æble
✽ Smørstegt rødspættefilet med kapers,
mayonnaise, sprøde kapers og persille
✽ Halvt æg med håndpillede rejer
og hjemmelavet mayonnaise
✽ Braiseret svineskank i øl og urter med glaserede gulerødder
✽ Julesalat med grønkål, tranebær, vinaigrette, knas
✽ Sprængt andebryst med rødkål og kartofler i brun farin
✽ Ris a la mande med kirsebærsovs

5-RETTER MED NOTER AF JUL

495 kr. pr. person / vin-menu 450 kr. pr. person

✽ Jomfru hummer i bisque, grøn olie og jordskokke chips
✽ Røget laks med rødbede mayonnaise og spinat
✽ Sprængt andebryst med confiteret lår, pastinak, svesker, grønkål med granatæble, brune kartofler og sauce mysteri
✽ Ost med brændte mandler og knækbrød
✽ Variation af ris a la mande

TILKØB

Stegt sild med havtorn og skalotte løg
30 kr. pr. kuvert 

Gravede laks med dild sovs
30 kr. pr. kuvert

Fynske oste med syltede nødder og knækbrød
50 kr. pr. kuvert

Ribbensteg med sprøde svær
30 kr. pr. kuvert

Julepølse med fløde og grønkål
25 kr. pr. kuvert

 BOOK BORD I DAG

Ring til os

64 77 14 75

08:00 - 18:00 / man-lør
08:00 - 16:00 / søn

Kontakt os