Restaurant

Glade kokke, dygtige tjenere og dejlig mad 

NOVEMBER

FORRET

Torsk – Blomsterkarse – Glaskål
Dådyr – Rosenkål – Sennep

MELLEMRET
Sorte bønner – Æg – Hvidløg

HOVEDRET
Gris – Kål – Jordskokker
And – Øl – Rødkål

OST
4 Danske oste – Hjemmebag – Sylt

DESSERT
Æble – Marengs – Mandel

Pære – Salt karamel – Hasselnød

VINMENU

(pr. prs.)

2 retter 285,-
3 retter 325,-
4 retter 375,-
5 retter 435,-

KØREMENU

(pr. prs.)

2 retter 195,-
3 retter 225,-
4 retter 265,-
5 retter 300,-

VIN PR. GLAS

FRA 85,-
(spørg tjeneren)

Vores kokke er meget kloge og de ved hvad der er bedst for dig på dagen, selvfølgelig med udgangspunkt i sæsonens råvarer.

Du kan dog altid forvente at få
• Dagens suppe
• Dagens fangst
• Dagens varme ret m. brød og tilbehør.
Velbekomme.

AFTEN
2 RETTER: 300,-

3 RETTER: 350,-

4 RETTER: 400,-

5 RETTER: 450,-

FROKOST
VOKSEN: 195,-
BARN: 135,-

VINMENU
pr. pers.

2 RETTER 285,-

3 RETTER 325,-

4 RETTER 375,-

5 RETTER 435,-


Åbent alle dage
12:30 – 21:00

Lukket d. 17/11 fra kl. 15.00

Lokalt, økologisk
og sæsonbetonet

       

“Vores køkken ønsker at inspirere, udfordre og glæde dine sanser med mad som vi mener afspejler Gl. Brydegaard og lokalområdets råvarer. Vores charmerende tjenere pirrer dit humør med dejlige vine og fynske røverhistorier. I kan selv vælge det antal retter jeres maver hungrer efter, fra vores sæsonkort.”
Emil, Køkkenchef

Ring til os

64 77 14 75

08:00 - 18:00 / man-lør
08:00 - 16:00 / søn

Kontakt os