Restaurant

Glade kokke, dygtige tjenere og dejlig mad 

MARTS

FORRET
Stenbiderrogn – Rygeost – Rugbrød

Hvid fisk – Grøn mayo – Salat på tang

MELLEMRET
Brændenældeconsommer – Æggeblomme – Løg chips

HOVEDRET
Rosa lamme – Glaceret gulebeder – Stegt porre

Svinenakke – Stegte svampe – Savojkål

OST
4 Danske oste – Hjemmebag – Sylt

DESSERT
Bagt creme – Havtorn – Appelsin

Sorbet på sort the – Honning – Citron

 

VINMENU

(pr. prs.)

2 retter 285,-
3 retter 325,-
4 retter 375,-
5 retter 435,-

KØREMENU

(pr. prs.)

2 retter 195,-
3 retter 225,-
4 retter 265,-
5 retter 300,-

VIN PR. GLAS

FRA 85,-
(spørg tjeneren)

Vores kokke er meget kloge og de ved hvad der er bedst for dig på dagen, selvfølgelig med udgangspunkt i sæsonens råvarer.

Du kan dog altid forvente at få
• Dagens suppe
• Dagens fangst
• Dagens varme ret m. brød og tilbehør.
Velbekomme.

AFTEN
2 RETTER: 300,-

3 RETTER: 350,-

4 RETTER: 400,-

5 RETTER: 450,-

FROKOST
VOKSEN: 195,-
BARN: 135,-

VINMENU
pr. pers.

2 RETTER 285,-

3 RETTER 325,-

4 RETTER 375,-

5 RETTER 435,-


Restauranten har åbent hver dag fra kl. 12.30 til kl. 21.00

Vi holder lukket i restauranten:

Lørdag d. 14.03.2020 – Aften
Søndag d. 15.03.2020 – Hele dagen
Tirsdag d. 17.03.2020 – Hele dagen
Onsdag d. 18.03.2020 – Hele dagen
Torsdag d. 19.03.2020 – Hele dagen
Søndag d. 22.03.2020 – Hele dagen
Mandag d. 23.03.2020 – Hele dagen
Tirsdag d. 24.03.2020 – Hele dagen
Onsdag d. 25.03.2020 – Hele dagen

Lokalt, økologisk
og sæsonbetonet

       

“Vores køkken ønsker at inspirere, udfordre og glæde dine sanser med mad som vi mener afspejler Gl. Brydegaard og lokalområdets råvarer. Vores charmerende tjenere pirrer dit humør med dejlige vine og fynske røverhistorier. I kan selv vælge det antal retter jeres maver hungrer efter, fra vores sæsonkort.”
Emil, Køkkenchef

Ring til os

64 77 14 75

08:00 - 18:00 / man-lør
08:00 - 16:00 / søn

Kontakt os