Kursus & Konferencelokaler Fyn

Konference med overnatning – kreativ udfoldelse i naturskønne omgivelser

Kloge hoveder
i nye rammer

Få perspektiv på jeres daglige arbejde

       

På Gl. Brydegaard møder I kollegaerne i øjenhøjde og I vil hurtigt opleve et kollegialt nærvær som I ikke kan få på arbejdspladsen. Der hersker en uformel stemning over Gl. Brydegaard, som krydret med humor og finurlighed ligger op til kreativitet og store tanker, og som gør hotellet til det oplagte sted for en konference med overnatning.

Vores lokaler rummer fra 10-80 personer, så der er rig mulighed for at sammensætte et ophold, der passer til enhver konference- eller mødeaktivitet. Vi hjælper jer gerne med at planlægge opholdet, så I får mest mulig plads til fordybelse og inspiration. Når arbejdsdagen er slut, byder vores restaurant på de lækreste gourmetoplevelser, som fuldender opholdet.

Vi anbefaler at tilkøbe en af vores oplevelser så I får fuld valuta for den tid I investerer her på Gl. Brydegaard. Udover de skønne konferencelokaler tilbyder vi forskellige aktiviteter, der både kan fungere som underholdning og teambuilding. Prøv for eksempel en lækker vinsmagning i vores tipier eller madlavningsarrangement over bål.

Hvordan vil I mødes?

Her er 4 vigtige..

  Go’ kaff’
  500mbit
  69″ skærme
  Whiteboard & flipover

En helt speciel ro..

En ro der gør mit job meget nemmere

       

Som uddannelsesleder har jeg haft den glæde at have flere hold med på Gl. Brydegaard.

Mine kursister har været glade for det hver eneste gang. Maden, personalet, haven, stemningen, tipierne, havet og konferencerummet Havestuen er tilsammen en fantastisk ramme for mine retreats. Der er samtidig en stor villighed til at opfylde ønsker, som har betydning for vores ophold.


Liselotte Ellegård

mindfulsolutions.dk

Ring til os

64 77 14 75

08:00 - 18:00 / man-lør
08:00 - 16:00 / søn

Kontakt os

Kom med i klubben

Få nys om kommende arrangementer og dejlige tilbud. Vi dukker op i din indbakke max én gang månedligt.

___noise___ 1000