Minibar & TV,

nej tak.

book her

Værelser i LYSET

Vores søsterbygning kaldet Lyset overtog vi for år tilbage af nonnerne, som tidligere brugte det som sommerferie hjem for børnehjemsbørn fra Berlin.

Siden da har vi renoveret det og har lige nu 10 værelser i bygningen, som ligger 200 meter mod havet fra hovedbygningen. Det betyder at alle værelser er helt igennem moderniseret og at halvdelen af dem har den skønneste havudsigt over Feddet.

Hvis du vil sikre dig et værelse med havudsigt, kræver vi 100 kr. ekstra for værelset.

book her

På alle badeværelser er der føntørrer og ønsker du at låne strygejern og strygebræt, kan du altid henvende dig i receptionen – så fikser vi sammen den krøllede skjorte.

Skal du have din hund med på ophold her hos os? Den er meget velkommen, hvis et af vores hundeværelser er ledige – så giv os endelig besked på forhånd. Vi kræver 400 kr. i tillæg for besøget af din bedste ven – han eller hun fælder nemlig lidt mere end du selv.

Obs. Vi gør opmærksom på, at alle vores værelser er røgfrie.

Vi har hverken Tv eller minibar på værelserne. Det er en anden form for luksus du får hos os, nemlig en meget smuk virkelighed. Tv’et kan du altid tænde derhjemme – derfor vil vi gerne indbyde til relationer og nærvær imellem i stedet.

Til gengæld er fuglekvidderen din alarmklokke og vi vækker dig med et smagfuldt morgenbord, som bringer energi til dagen. Morgenmaden er altid inkluderet i værelsesprisen og vi sender ingen gæster sultne afsted.

Vores to afdelinger med fælles bad og toilet indbyder til hygge på værelsesgangen. Den ene afdeling ligger på vores førstesal og den anden i en hyggelig lille afkrog af Gården, med udsigt til vores tipiområde.

Ansvaret for den låste dør hviler naturligvis på dine egne skuldre, men hvis du selv klarer den, lover vi at du ikke bliver unødigt forstyrret.

Dobbeltværelse m.
eget bad & toilet

11 dobbeltværelser m. dobbeltsenge
Beliggende i hovedbygningen
Moderne, simpelt og hjemligt indrettet.

book nu

Lejlighed 5 pers. m. eget
bad & toilet

3 familierum
Beliggende i hovedbygningen
Rummeligt og med egen udgang til gårdspladsen

book nu

Det Lille Hus

Gammel svinestald, renoveret og moderniseret
Eget toilet & bad

book nu

VÆRELSE med Fælles bad
& toilet

Lille afd. 2 enkeltværelser + 1 dobbeltværelse deler toilet og bad

Lille afd. 1 salen, 3 dobbeltværelser deler toilet og bad

Beliggende i hovedbygningen
Fælles bad & toilet på gangen

book nu

Lyset – dobbeltværelse
m. eget bad & toilet

10 dobbeltværelser 140 cm. bred seng

2 minutters gang fra hovedbygningen.

Helt igennem moderniseret.

book nu