VILD MED ILD & KOKKERI

3 retters menu over bål, lavet i fælleskab med vores kokke.

Brandvarmt nærvær

Vores store tipi, som troner i baghaven, er omdrejningspunktet om vores koncept ”Vild med Ild & Kokkeri”.

I kastes i ilden som kogemænd og koner, når knivene hvæsses og flammerne slikker om brændeknuderne i tipien. I inddeles i hold hver med sit unikke ansvarsområde – kickstarterne, høvdingene, det søde team, pynteoriginaler, skovhuggere, brand og bålmænd samt gak og gøglere.

I de inddelte hold dækker I borde med hjælp fra naturens hånd, kløver brænde, passer bålene og hygger om ”kokkene” der under kompetent vejledning fra vores dygtige kok, tilbereder en 3-retters menu under den høje fynske himmel.

En af de vigtigste opgaver for at sikre jer en skøn aften er naturligvis udvalget af drikkevarer. Det sikrer I selv sammen med vores dygtige tjenere, der glædeligt fortæller om mulighederne på vores drikkekort – uanset om I er til øl, vin eller vand.

Seancen foregår udendørs med tipien som tilskuere, og når de færdige retter er tilberedt, nydes de i skæret fra bålets flammer i tipiens midte. Enkelt, stemningsfuldt og helt i pagt med Gl. Brydegaards skønne omkringliggende natur. Madlavning over bål er ikke blot en kulinarisk disciplin, men en helhedsoplevelse, der vækker sanserne og bringer folk sammen.

nærvær året rundt

ideel teambuilding

aktivitet

Menuen består af fladbrød med bagt laks samt en yoghurtdressing med urter til forret. Til hovedret kokkererer høvdingene rosa-grillet-tyksteg med årstidens grøntsager stegt over bålet flammerne. Det søde team forbereder en bærtrifli af karamelliserede nødder og smørstegte havregryn. Vores dygtige kokke bøjer gerne reglerne lidt og sørge for en menu i jeres smag.

Vild med Ild & Kokkeri er en unik oplevelse til et firmaarrangement, teamevent, fødselsdag, tøsehygge eller mandehørm. Arrangementet kan i høj grad benyttes til at udbygge relationer mennesker imellem og skabe god forståelse for vigtigheden af at kunne arbejde sammen. Med andre ord et rigtig godt event.

Vild med Ild & Kokkeri fungerer godt året rundt både som frokost og middagsevent. Årstiden er selvfølgelig med til at skabe forskellige stemninger.

Sommerens lyse nætter og solens stråler skaber en følelsen af at være under varmere himmelstrøg, men under den sydvestfynske charme. I de mørke og kolde måneder skaber skind, stjernehimmel og stearinlys en hyggelig vikingestemning. I kan gå i ly for vind og vejr i vores nye bålhytte.

Uanset vejret er arrangementet altid succesfuldt, hvis man går til det med rette indstilling og påklædning.

Deltagerminimum er 10 personer. / Pris kr. 850 pr. deltager inkl. 3-retters menu og kyndig vejledning fra vores kok & tjener.

send mig i ilden!