Vi ønsker ikke, at det sker, men hvis du skal afbestille, kan du finde detaljer om vores afbestillingspolitik nedenfor.

Aflysning af konferencer og dagsmøder

Skulle I blive nødt til at aflyse en konference eller et dagsmøde, kræves en skriftlig afbestilling senest 6 uger før ankomst. Afbestillinger efter denne frist vil medføre en fakturering for hele det bookede arrangement, da vi ikke kan garantere genbooking. Skulle vi finde en erstatning, vil dette blive modregnet i jeres faktura. Vi opfordrer naturligvis til ombooking, hvis det er muligt.

Ændringer i deltagerantal for konferencer og dagsmøder

Ved booking af en konference bedes I oplyse det forventede antal deltagere. Det endelige antal skal bekræftes 4 uger før arrangementet. Antallet kan justeres med +/- 2 personer indtil 2 uger før, hvorefter det oprindeligt aftalte antal vil blive faktureret. Udgifter i forbindelse med sygdom blandt deltagere påhviler jer.

Rygning

Vi skal gøre opmærksom på, at vi er et røgfrit hotel. Der må naturligvis ryges på vores udenomsarealer med hensyntagen til vores andre gæster.

SoMe-billeder

Vi tager lejlighedsvis stemningsbilleder under jeres ophold for at fange de smukke øjeblikke og den unikke atmosfære på Gl. Brydegaard. Billederne deler vi på vores hjemmeside og vores sociale medier så andre kan blive inspireret og få samme gode oplevelser. Vi værdsætter jeres tilladelse til at forevige de gode minder.

Persondatapolitik

Vi går naturligvis op i at passe på vores ”online-gæster” såvel som dem der aflægger fysisk besøg. Derfor har vi opsat nogle rammer for, hvordan vi gør det bedst muligt. Hvis det interesserer dig, kan du læse mere om vores tanker og politikker her.

Afbestilling af overnatning

Hvis du har reserveret en overnatning, men er forhindret i at gøre brug af den, er det nødvendigt at annullere senest kl. 15.00 dagen før din planlagte ankomst.

Afbestilling af ophold

For ophold booket på Gl. Brydegaard, og hvis du er forhindret i at gennemføre det, kræves det, at du annullerer senest en uge før din ankomstdato.

Afbestilling af gruppeophold

I tilfælde af aflysning af et helt gruppearrangement, skal dette meddeles senest 6 uger før ankomstdatoen. Afbestillinger, der sker senere end 6 uger før, vil medføre en fakturering for hele det reserverede arrangement, da vi ikke kan garantere genbooking. Hvis vi alligevel formår at genbooke, vil vi naturligvis fratrække dette fra jeres faktura. Vi sætter stor pris på, hvis I vælger at ombooke til en anden dato.

Ændringer i deltagerantal for grupper på ophold

Ved reservation skal det forventede antal deltagere oplyses. Det endelige antal skal bekræftes 4 uger før arrangementet. Op til 2 uger før kan antallet justeres +/- 2 personer. Efter dette tidspunkt faktureres for det oprindeligt aftalte antal. Eventuelle afbud på grund af sygdom vil være jeres ansvar.

Aflysning af selskabsarrangementer

I tilfælde af aflysning af et selskabsarrangement, skal dette ske skriftligt senest 6 måneder før arrangementets dato. Afbestillinger efter denne frist vil resultere i en faktura for hele arrangementet, da vi ikke kan sikre os genbooking. Skulle vi alligevel finde en erstatning, vil dette blive modregnet i jeres faktura. Vi opfordrer til at ombooke til en anden dato, hvis muligt.

Deltagerantal for selskaber

Ved booking af et selskab skal det forventede antal deltagere angives. Det endelige antal skal bekræftes 3 måneder før. Antallet kan justeres med +/- 3 personer indtil en måned før arrangementet, hvorefter det oprindeligt aftalte antal vil blive faktureret. Udgifter i forbindelse med sygdom blandt deltagere påhviler jer.